Det er ingen spøk å være kvinne i Sverige. Landet hvor man oppretter kjønnsnøytrale toaletter og bruker det kjønnsnøytrale ordet hen istedenfor han og hun/henne. Feministisk utenrikspolitikk kommer også fra Sverige. Kvinnen i gata lever allikevel et tøft liv. Noen dager blir det veldig synlig.

På førstesiden i Aftonbladet var det to hovedsaker: Først en kvinne som ble knivstukket i maven av en ukjent mann da hun gikk tur med hunden sin. Neste sak var en høygravid kvinne som ble angrepet med tåregass og sparket av en gjeng med hettekledde «ungdommer».

Skjermbilde 2016-04-05 21.40.05

Ungdomarna beskrivs som mörkklädda och med huvor, något ytterligare signalement har inte polisen. De sprang iväg i riktning mot Rinkeby. Kvinnan, som är långt framskriden i graviditeten, ska inte ha blivit allvarligt skadad och har inte behövt åka ambulans men är chockad. Aftonbladet

—-

En kvinna i 50-årsåldern är förd till sjukhus efter att ha blivit attackerad med en kökskniv.
Kvinnan var ute och promenerade med sin hund när en okänd gärningsman angrep henne och högg henne i magen.
Polisen söker med helikopter efter angriparen. Aftonbladet

Rinkeby

«Ungdommer» i Sverige.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.