Boligbygg Oslo KF er Norges største boligutleier og har store utgifter på å pusse opp leiligheter når den forrige leietakeren har flyttet ut. Det fortelles om leiligheter som er fylt til randen med søppel, sopp og fuktskader er også vanlig. Det sies at boligene brukes hardere og hardere. Rasering av leiligheter høres i denne sammenheng mer korrekt ut, men en slik uttalelse er mest sannsynlig politisk ukorrekt.

Et vanlig syn i en typisk leilighet som en leietaker har flyttet ut av, er søppel og rot fylt til randen i hele leiligheten. To av bildene Akers Avis Groruddalen har fått se viser et kjøkken som er overfylt med avfall og en stue som knapt kan gjenkjennes som et oppholdsrom fordi det er stablet opp og ned med møbler og søppel.

– Dette er ikke det verste vi har sett. Hver måned kjører vi bort 40 tonn avfall fra våre leiligheter, sier Andrup.

De bor som om det skulle vært på gata inne i en leilighet.

Groruddalen.no