For de som fremdeles var i tvil: EUs ledere lever i sin helt egen lille verden.  I et møtereferat fra 13. januar i år hevder de at det ikke er noen som helst forbindelse mellom ankomsten av over en million migranter til Europa og sex-overgrepene i Køln og andre byer på nyttårsaften.

There is ‘no link’ between the migrant crisis and the wave of sex attacks in Cologne during New Year celebrations, EU officials believe. The European Commission wants to remove ‘false associations’ between the increasing number of some criminal acts and the arrival of migrants, documents show. Internal minutes taken at a cabinet meeting on January 13 suggest officials are also growing concerned about the possibility of a public backlash in relation to the attacks.

Sex-overgrepene som fant sted i Køln var helt enkelt  et spørsmål om offentlig ro og orden og hadde ingenting med migrasjonskrisen å gjøre, mener Jean-Claude Juncker indre krets.

The European Commission will be the «voice of reason» and tell the public that there is no link between the migration crisis affecting the continent and attacks on women in Germany, internal minutes disclose, amid growing concerns at a “xenophobic” backlash.

Ifølge en pressemelding så planlegger EU at Schengen igjen skal fungere som normalt i løpet av 2016.

In 2016 we should return Schengen to its normal functioning by ensuring that Member States do not feel the need to introduce or prolong internal border controls.

EUs ledere, svensk politi, politikere og ansatte i det offentlige er så redde for «høyrekreftene» at de like gjerne lyver for å holde det gående så lenge de kan. Men fortielsen og benektelsen har gått for langt. Folk ser ting med egne øyne der hvor de bor. Og de opplever det. Og de forstår at de blir holdt for narr. Dette skaper farlige følelser hvor folk bestemmer seg for å ta saken i egne hender. Man stoler ikke lenger på at staten og politiet kan beskytte egne borgere. Hvem bryr seg om «EU-drømmen» med fri ferdsel av alskens varer og folk når ens egne barn ikke lenger trygt kan ta T-banen etter klokken 18?

2FD6957D00000578-0-image-a-59_1453983729144

Har ikke EUs ledere aviser eller TV på planeten sin?

Portal_3544293b

Overgriperne hadde også med seg «fuskelapper» – så godt kjent var de med det tyske språket…  

LiveLeak-dot-com-bbb_1452421909-1601100859100093_1452421946.jpeg.resized

Daily Mail  The Telegraph

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂