Nytt

En palestiner tok seg inn i hjemmet til seksbarnsmoren Dafna Meir, 38, og drepte henne foran hennes 17 år gamle datter. De andre barna flyktet da morderen dukket opp. Kniven satt så dypt i henne at morderen ikke klarte å få den ut. Han flyktet.

Meir bodde i bosetningen Otniel sør for Hebron. Hun arbeidet som 0perasjonssykesøster på Soroka-sykehuset i Beersheba. Da ambulansepersonalet ble anropt visste de hvem hun var. En av deres egne. De forsøkte lenge å få liv i henne, men måtte til slutt konstatere at hun var død. Barna ville gjerne hjelpe og ambulansepersonalet måtte transportere dem vekk.

Sist en familie ble drept i en bosetting var i mars 2011 da Fogel-familien ble slaktet av to palestinere i bosettingen Itamar.

Noam Bar, a senior paramedic with Magen David Adom and colleague of Meir’s, described the heartbreak of paramedics who tried unsuccessfully to revive Meir and of removing her children from the scene when some of them tried to help.

Bar said Meir “was unconscious, with no breath or pulse. She suffered from stab wounds to her upper body. We attempted to resuscitate her for a lengthy period of time, at the end of which we were forced to pronounce her dead.”

Meir’s funeral was scheduled for Monday, January 18, at 11 a.m. at Jerusalem’s Har Hamenuchot cemetery.

She is survived by her husband Natan and six children Renana, 17, Akiva, 15, Noa, 11, Ahava, 10, Yair, 6, Yaniv 4. The youngest two are adopted.

 

http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Mother-of-six-murdered-in-her-home-with-children-nearby-441826