Erkebiskopen av Canterbury, Justin Welby, overhodet for 85 millioner anglikanere, sier etter Paris at dette ikke er islam: Han gir seg til å utstede sertifikater for en religion han ikke er ekspert på, og ignorerer at lederen for terrororganisasjonen har en doktorgrad i islam fra universitetet i Bagdad. Men når det gjelder den religionen han er ekspert på sier erkebiskopen at morderne i Srebrenica var kristne og at han må erkjenne at de inngår i en lang rekke av kristen vold. Det er en underkastelse og masochisme i erkebiskopens holdning som er nærmest ufattelig, særlig på bakgrunn av den forfølgelsen kristne i Midtøsten blir utsatt for. Vi lever i mørke tider.
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.