Lars Hedegaard til et arrangement i Trykkefrihedsselskabet. (Foto: Snaphanen)

Den store dansker Lars Hedegaard – der snart er klar med sin bog Attentatet (om det mislykkede jihadistiske mordforsøg på Hedegaard i februar 2013) på People’s Press – fylder i dag 19. september 2015 73 år. Der ønskes tillykke.

Fra den kommende bogs bagside:

«Allerede da jeg så mandens ansigt fra mit vindue, burde jeg have fornemmet, at noget var galt. Han var ganske vist iført postens røde jakke med et stort logo på ryggen, men der var noget forkert ved ham. Det var ikke, fordi han tydeligvis var af anden etnisk herkomst, som det hedder i aviserne. Der var noget i hans blik, der burde have fået mig til at smække vinduet i og bede ham smide en seddel i min postkasse, så jeg kunne hente pakken senere.

Postbuddet så bange ud. Det kan jeg godt forstå i lyset af den handling, han nu skulle udføre.»

Mere om den kommende bog her.

Attentatet præsenteres i Trykkefrihedsselskabets regi 29. oktober 2015 klokken 19.30, når Lars Hedegaard sammen med sin mangeårige journalistiske samarbejdspartner Helle Merete Brix deltager i arrangementet Når terroren rykker tæt på. Helle Merete Brix var til stede ved terrorangrebet på Krudttønden i februar 2015. Et terroranslag, der kostede filminstruktøren Finn Nørgaard livet, da den palæstinensiske terrorist Omar El-Hussein skød Nørgaard i ryggen foran indgangen til Krudttønden. Arrangementet foregår i Dansk Forfatterforening, Strandgade 6, stuen, 1463 København K. Entré: Medlemmer af Trykkefrihedsselskabet: 50 kroner/ alle andre 75 kroner.

Tilmelding: trykkefrihed@trykkefrihed.dk

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂