Feature

Det kuleste nabolaget i London, skrev Aftenposten ifjor. For de har ikke peiling. Shoreditch er ikke kult, det er farlig hvis du er mann, bedugget og ikke-muslim. Det har vært mange overfall. Dette overfallet er fra Brick Lane for noen dager siden.

I 2006 turde ikke BBC å filme «Brick Lane» i selve Brick Lane. Det var for farlig. Beboerne likte ikke boken som skulle filmes og politiet frarådet BBC å filme. Den amerikanske studenten Francesco Hounye, 23, hadde bare vært i Storbritannia i tre dager. Etter en kveld ute på byen i Øst-Londons Chadwell (et område hvor pubene stenger på grunn av demografiendringer) gikk han hjem. Det tok fem menn 30 sekunder å ødelegge Hoynyes liv. Det var i Brick Lane at restauranteierne ble truet med 40 piskeslag hvis de fortsatte å selge alkohol. Dette er Anjem Choudarys London. Det kule nabolaget.

Daily Mail