I tyske byer som Køln, Duisburg, Bremen, Berlin har det i lang tid vokst frem parallellsamfunn. Man kan avlese det i at politiet ikke tør bevege seg inn uten oppbakking. Hvis politiet rykker ut for å stanse kamper mellom innvandrergjenger, er det politiet de vender seg mot. Forbrytelser blir ikke anmeldt, tysk lov gjelder ikke. Store klaner får etablere seg som lever av det tyske samfunn og begår kriminalitet over et bredt spekter. De ser på tyskere som tapere. Når politifolk en sjelden gang tar bladet fra munnen og beskriver situasjonen så grell som den er, utløser det ingen reaksjon fra politikerne. Tvertimot. De politiederne som virkelig har forsøkt å rydde opp, er blitt skiftet ut. Hvis man skulle snudd utviklingen måtte alle statlige og kommunale instanser ha samarbeidet. En slik samhandling finnes det ingen tegn til. Tvertimot. Domstolene er blant de verste med deres snillisme. Så fort en lokalpolitiker forsøker å kalle en spade en spade, blir han stemplet som høyreekstrem. Det stanser de fleste.
For å lese denne artikkelen nå, må du bli medlem eller logge inn hvis du allerede er medlem. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.