På CC Stadion i Hamar sentrum ble det stjålet parfyme for store summer natt til tirsdag. Denne typen tyverier er ikke uvanlig ved norske kjøpesentre. Trauste Hedmarken får også nye utfordringer å bryne seg på.

Parfyme og kosmetikk har de siste årene til stadighet forsvunnet fra norske kjøpesentre. Profesjonelle kriminelle har tatt seg inn gjennom tak og gjemt seg i forretninger til etter stengetid, det finnes en rekke eksempler på flere varianter av «kjøpesenterbrekk».
Natt til tirsdag var det Kicks på CC Stadion i Hamar som ble tømt for et sted mellom 15 og 20 sekker med tyvegods. Det dreier seg om varer for store verdier, trolig i flere hundre tusen kroners-klassen.
—-

Politiet sammenligner nå etter det HA forstår innbruddet på CC natt til tirsdag med andre lignende saker fra hele Norge de siste månedene.
Senterleder Nina Utkilen sier dette til HA:
– Dette er ikke noe kjekt i det hele tatt. Heldigvis skjedde det ikke mens det var folk til stede. Nå overlater vi til politiet til å finne ut hva som har skjedd.

Hamar Arbeiderblad