Madonna har publisert et bilde av en jødisk mann og en muslimsk mann iferd med å kysse hverandre på Instagram. Antakelig er bildet ment som en del av markedsføringen for hennes nye album Rebel Hearts. Men dette kan nå et publikum utover hennes 3,9 millioner følgere på Instagram, og ikke nødvendigvis føre til økt musikksalg for Madonna. Det er ikke alle lister man har lyst til å gå til topps på!

La oss spesifisere at potensielle dødstrusler neppe kommer fra den jødiske leiren. Hva de lettkrenkede kan finne på, er en annen sak. Kanskje likegreit at kjendiser som er vant til å leve på flyttefot med livvaktene hengende rundt seg påtar seg jobben med å flytte på grensene for ytringsfriheten?

Madonnas-Instagram_3309429b

Dette stuntet kan føre til mer enn økt salg av det nye albumet.

Etter å ha fått ferske, nakne puppebilder refusert av Instagram i forrige måned, måtte Madonna finne på noe nytt. Hvorfor ikke slenge med en tegning av Muhammed også, sånn for sikkerhets skyld?

Kanskje et mer passende navn på det nye og muligens siste albumet hennes kunne vært Requiem?

The Telegraph