Nytt

Det er hendelser i Sverige som fortjener mer oppmerksomhet. De vitner om et samfunn vi ikke ønsker å sammenligne oss med. Smålandsposten skriver om ungdommer som skyter vilt med fyrverkeri i et boligområde. Vitner forteller at politiet blir målet for fyrverkeriet når de dukker opp, og de velger å trekke seg unna.

Et vitne forteller også at politiet nektet å komme tilbake. Det ville bare gjøre situasjonen verre.

Ett antal ungdomar med raketer och smällare ställde till oro i Arabyområdet under tisdagskvällen. När polis kom till platsen blev de beskjutna med fyrverkeri och åkte därifrån. Centrumskolan vandaliserades och ett förråd sattes i brand.

Under kvällen ringde flera boende i området till polisen för att få stopp på infernot av nyårssmällare.
– Men då sa de att polisen inte skickar någon patrull, för det blir bara värre då, berättar en av dem som ringde, en kvinna som bevittnade händelserna.

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/kritik-mot-polisen-efter-fyrverkeriattack(4586238).gm