Nytt

Tower Hamlets i Øst-London er velkjent for de som følger med utviklingen av islamdominerte områder i Vest-Europa. I Tower Hamlets har alt gått galt: Trojanske hester knegger både her og der på skolene, shariasoner, ekstremister, hvit flukt, nesten fire ganger så mange moskéer som kirker og korrupsjon på alle plan.

tower-hamlets
Dette er ikke det London du kjenner igjen fra julehandelen

Nå har imidlertid myndighetene sett seg lei på oppblomstringen av nepotisme, valgjuks, bedrageri, korrupsjon og generelt vanstyre. De sender Mr Pickles inn for å rydde opp!

Eric Pickles, secretary of state for communities and local government
Eric Pickles – en politisk tungvekter (og yndet nasjonalt mål for matvitser)

The communities secretary, Eric Pickles, has taken over the administration of Tower Hamlets council in east London for two years after an inquiry commissioned by his department found wholesale mismanagement, questionable grant-giving and a failure to secure best value for local taxpayers.

Pickles said his direct intervention was against everything he believed in, but he said the report, conducted by the accountancy firm PwC, showed the directly elected mayor, Lutfur Rahman, had sown division and should bow his head in shame at the report’s findings. Executive power had been left unchecked and misused, he added.

Pickles said the report painted “a deeply concerning picture of obfuscation, denial, secrecy the breakdown of democratic scrutiny and a culture of cronyism risking the corrupt spending of public funds”.

Lutfur Rahman er Storbritannias første direktevalgte muslimske ordfører. Hans lite demokratiske valgmetoder har vært mye omtalt i britiske aviser. Folk med bakgrunn fra klansamfunn er dårlig egnet til å lede demokrati.

 

The Guardian