Med Israel For Fred avholder demonstrasjon utenfor Stortinget i dag kl. 13.30. Politiet er klar over at det ikke bør bli noen gjentakelse av det som skjedde da en tilsvarende demonstrasjon ble holdt 8. januar 2009.

Da utviklet motdemonstrasjonen seg til noe som lignet en pogrom. Noe lignende vil sette en blåblå regjering i stor forlegenhet.

Nå er ikke krigen like intens som tidligere, og spørsmålet er hvor sterkt behovet er for å markere at Israel-tilhengere ikke har demonstrasjonsrett. Tidligere propalestinske demonstrasjoner foran Stortinget i sommer har gått fredelig for seg. Venstresiden har dominert. Men hvordan vil innvandrermiljøet i Oslo forholde seg til at det israelske flagget vaier foran Stortinget?

MIFF ber demonstranter om ikke å vise flagg på vei til og fra demonstrasjonen. Det sier jo sitt om hvordan klimaet er blitt. Man er i fare hvis man bærer et israelsk flagg.
MIFF gjør en viktig innsats med sin markering, og flest mulig bør delta.

 

http://www.miff.no/Moter/2014/08/04Komtilst%C3%B8ttemarkeringforIsraeliOslos%C3%B8ndag.htm

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂