Tirsdag kveld gikk en gjeng til angrep med køller. Hendelsen fant sted på Furuset i Groruddalen.  Fem personer ble skadet. Tre så alvorlig at de ble sendt til sykehus. En ble kjørt til legevekten. Tre personer er anholdt for voldsepisoden.

Klokken 19.55 ble politiet varslet om at fire, fem gutter med køller hadde overfalt en liten gruppe med gutter på Vestre Haugen på Furuset. Da politiet kom til stedet, fant de tre blodige og forslåtte menn. Det kan være snakk om armbrudd for en av dem.

Gjengen med køller var borte. Væpnet politiet søker etter den nå, men kan foreløpig ikke gå ut med noe signalement.

—-

21.35: Politiet melder at det nå er funnet totalt fem skadde personer, tre er kjørt til Ullevål, og at de nå har anholdt tre personer. En av de anholdte ble tatt inne i en leilighet hvor politiet også beslagla slagvåpen.

 

http://www.osloby.no/Vapnet-politi-jager-voldsmenn-pa-Furuset-7574707.html#.U3u_gV7VtsE

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂