Den franske forfatter Renaud Camus er af en «antiracistisk» bevægelse (MRAP) meldt til politiet for at udtale, at islam er en erobringsreligion, og at de kriminelle unge i de «følsomme kvarterer» er soldater i en jihad mod Frankrig.

I et interview uddyber han sin advarsel. Venstrefløjens lighedsideologi betragter han som et middel til at opløse samfundet. At indføre lighed mellem forældre og børn ødelægger familien. At indføre lighed mellem lærerne og eleverne ødelægger skolen. At indføre lighed mellem franskmænd og udlændinge ødelægger Frankrig.

Hensigten med denne ødelæggelse er at foretage en befolkningsudskiftning. Europas oprindelige beboere skal vige og bøje sig for arabere og afrikanere. Nationerne skal nedbrydes, som madame Viviane Reding klart melder ud.

Uanset Camus og retssagen mod ham foregår der faktisk en kraftig folkevandring over Middelhavet. Den italienske ø Lampedusa og den spanske havneby Melilla overvældes af illegale indvandrere, der næsten dagligt strømmer til og derpå rejser videre til Paris og London. De ondskabsfulde havenisser i EU-toppen – eksempelvis parlamentsformand Martin Schultz – har markeret et ønske om at alle afrikanere, der måtte ønske det, bør modtages i Europa.

Afrikas befolkning er i dag en milliard. Hvis den nuværende vækst fortsætter, vil tallet om 35 år nå op på det dobbelte. Velkommen til Europa. En fremmed er en ven, du endnu ikke har mødt!

 
http://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/nr-lighedsideologien-delaegger

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂