Feature

omslag.farliga.ord

Ingrid Carlqvist og Lars Hedegaard har sammen drevet avisen Dispatch International. I Sverige er ikke det uproblematisk. Avisen har vært utsatt for systematiske hackingsangrep som har kunnet spores tilbake til de store mediehusene. Noen har lisens til å angripe andre meningsbærere fra jobben.

Carlqvist forkynte nylig at hun forlater Malmø og flytter til Danmark. Det er for tøft klima i Sverige. Historien om Dan Park skremmer, og avisen sliter med en arbeidsrettssak anlagt av en tidligere ansatt som virvler opp anklager man må forsvare seg mot. I Norge blir ikke utviklingen i Sverige dekket med den seriøsiteten den fortjener. I stedet kan klovner som Henrik Arnstad stjele showet og nordmenn kan føle seg bedre som kan vise at de er mer tolerante enn ham.

Men hva som virkelig skjer i Sverige snakker man ikke om.

fra presentasjonen i Dispatch:

Boken innehåller ett stort urval av författarnas bästa alster från tidningen Dispatch International och ämnesvalen spänner brett över olika samhällsfrågor.

Läs om Malmö – hatets stad, det immigrations-industriella komplexet, politikerna, mainstreammedierna och kulturelitens misslyckanden och deras samarbete med vänsterextrema organisationer, om islamisering och sharia, Sveriges upplösning och urspårning, hoten från den iranska mullokratin, totalitära tendenser inom Svenska kyrkan, rabiat feminism och mycket, mycket mera.

Mäktiga intressen har gjort allt för att stoppa Dispatch International. I ett grundligt förord beskriver Maria Celander tidningens uppseendeväckande och dramatiska historia med allt den fört med sig av rasismanklagelser, hackerangrepp, försök att kartlägga tidningens prenumeranter och förstöra betalningssystem, våldsamma överfall och till och med mordförsök.

Än har de inte lyckats – och du har nu en enastående chans att förvärva denna banbrytande bok.

Om du köper Farliga ord senast onsdag den 2 april, får du den till introduktionspriset 149 kronor, inklusive moms och frakt. Därefter kostar boken 195 kronor.

Alla exemplar som köps till introduktionspris är signerade av författarna.

Så här utnyttjar du introduktionserbjudandet:

Sätt in 149 SEK på vårt bankgiro 113-4493  senast den 2 april, och kom ihåg att uppge namn och postadress. Vi skickar boken till dig omedelbart efter utgivningsdagen, som är måndag den 7 april. Bor du utanför Norden måste vi lägga till det extra portot.