Det har ikke vært en ordentlig sommer på tre år. Det er derfor nødvendig å legge det meste annet til side og suge inn solstråler og bade. Det går ut over document. Det er også noe som heter familie. Men ting er ikke glemt.

Mange store saker «kører» som de sier i Danmark. I morgen er det toårsdagen for 22/7, og vi kommer selvsagt med noen refleksjoner.

Om kvelden sender DR2 Lollickes teaterstykke basert på ABBs Manifest. Regn også med en vurdering av det. Videre er 22/7 tema for kveldens Deadline i samme kanal. Utøya figurerer rett høyt på dansk dagsorden, men danskene kjenner ikke den norske debatten innenfra. Man later som om det er samme diskusjon man bedriver, fordi man referer til samme hendelse. Men det er det ikke. Norsk debatt er uforståelig for danskene og skal man forklare den må man kjenne både den danske og den norske debatt. Medlemmer av samme chattering class gir inntrykk av at det er samforstand, men det er blendverk.

Les også

-
-
-
-
-