Nytt

Kabelselskapene lanserer nye tunere som gjør det mulig å se alle programmer en hel uke tilbake. Du trenger ikke ta opp. De ligger lagret sentralt.

I tillegg kan 13 kanaler sees live på nett, bl.a BBC.

Større muligheter gir brukeren større frihet og løsriver ham fra sendeskjemaer. Friheten og valgmulighetene får lisensordningen til å fremstå enda mer antikvert: hvorfor skal NRK være begunstiget og motta store penger når de andre avspises med småbeløp via leverandøren?

En helt ny PVR-dekoder har åtte tunere, noe som gir mulighet for å ta opp tre kanaler mens du ser på en fjerde.

Start Forfra lar deg starte sendingen forfra, uavhengig av om PVR-en, kanalen eller dekoderen sto på, mens opptak av 30 kanaler en uke bakover i tid vil være tilgjengelig fra et sentralt lager. Flere kanaler skal også legges til i arkivtjenesten etter hvert.

Tjenester som Youtube skal også lanseres på plattformen, og i neste fase kommer også Canal Digitals såkalte «hjemmenett», som lar deg flytte TV-innholdet enten til en ny minidekoder som ble lansert i januar eller til mobilen eller nettbrettet.

Fjernopptak gir også mulighet til å be dekoderen ta opp programmer fra mobilen, PC-en eller nettbrettet.

Både kabel- og parabolkunder med familiepakken har også tilgang til 13 kanaler som kan sees live på nett, blant annet TVNorge-kanalene (TVN, Max, Fem og Vox), Disney-kanalene og BBC.

 

http://www.aftenposten.no/digital/Snart-slipper-du-a-ta-opp-TV-programmer-7183096.html

Les også

-
-
-
-