Nytt

Danmark har 52 hardkokte kriminelle innvandrere som er dømt til utvisning. Men fordi de risikerer forfølgelse i hjemlandet blir de ikke utvist. De bryr seg heller ikke om pålegg om oppmøte og overnatting i mottak, skriver Den korte avis:

Danmark hænger i øjeblikket på 52 hårdkogte udenlandske kriminelle med et strafferegister, der omfatter både mord, narkokriminalitet og grov vold. De er alle dømt til udvisning efter strafafsoning, men går alligevel frit omkring iblandt os.

De risikerer forfølgelse, hvis de bliver udvist til deres hjemlande. Dermed er de beskyttede af FN-konventioner, og derfor lever de på såkaldt tålt ophold i Danmark.

Det betyder, at de i al den tid, de befinder sig i Danmark, skal overnatte i Sandholmlejren, hvor de hver dag klokken 10 skal melde sig hos lejrens politivagt.

De krav efterlever mange af dem imidlertid ikke. De tværtimod frit ude i samfundet, som det passer dem. Uden at myndighederne skrider ind.

Det skriver Ekstra Bladet, som har fundet frem til en af de mange, som hverken overholder meldepligten eller kravet om at overnatte i Sandholmlejren.

Husk at komme hver 14. dag og få lommepenge

Der er tale om en 28-årig udvist narkodømt palæstinenser fra Libanon, som nu lever sammen med en socialpædagog i Aarhus, der er blevet gravid. Parret, der bor i en penthouselejlighed, skal giftes og er blevet velsignet af en imam.

Den narkodømte og udviste palæstinenser har tidligere været gift og har et barn.

Rigspolitiet er bekendt med, at han nu har adresse i Aarhus, fordi han efter eget udsagn ikke kunne holde ud at bo i Sandholmlejren.

Det eneste, Rigspolitiet i den forbindelse har foretaget sig, er at opfordre ham til at møde op i Sandholmlejren hver 14. dag for at få sine lommepenge, da han i modsat fald vil blive meldt forsvundet i systemet.

Myndighetene gjør seg selv til latter. I innvandrermiljøene tas dette som bevis på at den danske stat er en papirtiger. Når man ikke en gang kan håndheve sine egne milde regler, er det så rart at kriminelle fortsetter i samme dur? Mangel på respekt for lov og orden får også andre fra Midtøsten til å oppfatte at man ikke trenger bry seg.

Det er dog ikke alle udvisningsdømte kriminelle på tålt ophold, der kan se stort på regler om meldepligt og overnatning.

Libaneseren Danny Abdalla, født Hussein Ali Abbas, anses for at være så farlig, at han døgnet rundt bliver mandsopdækket af to personer.

Det koster de danske skatteborgere 19.000 kroner om dagen eller i alt 6.935.000 kroner årligt. (Ekstra Bladet).

Er på Hizbollahs dødsliste

Libaneseren er på Hizbollahs dødsliste efter at have samarbejdet med den israelske efterretningstjeneste Mossad om at snigmyrde Hizbollah-lederen Reghed Harb i 1985 og for at bortføre en anden Hizbollah-leder i 1989.

Samme år flygtede han først til Israel og derefter til Danmark i 1992. Her startede han en kriminel karriere som bandeleder, og har i Danmark både en narkodom og en dom for vold og afpresning bag sig.

Der til kommer en dom på et års fængsel, som han blev løsladt fra i januar i år, efter at der på hans værelse i Sandholmlejren var blevet fundet en pistol med tilhørende 19 skarpe skud.

Og nu hænger de danske skatteborgere altså på ham. Til den nette sum af knap syv millioner kroner årligt.

Danny Abdalla har laget en hyllestvideo om seg selv. Den gir en viss idé.