oslo-sporveier-logo

Oslo-trikken skal igjen hete Sporveien, men av en eller annen grunn er det maktpåliggende å få fjernet den nesten hundre år gamle logoen før det blir varmt i været. Begrunnelsen må man formodentlig ha studert management for å skjønne:

Bakgrunnen for omlakkeringen er ifølge Ruter at det skal bli enklere for folk å forholde seg til ett selskap.

Det er omsorgsfullt av Oslo Sporveier/Ruter/Sporveien/Kollektivtransportproduksjon/etc. at de ikke vil forvirre de stakkars kundene sine. Deres største frustrasjon i så måte – ja, kanskje med kollektivtransporten i det store og hele – er uten tvil den akterutseilte figuren, som får dem til å lure på om det er en trikk fra rett selskap som nærmer seg stasjonen.

Her skal ingen gamle symboler dyrkes som var de helgener. Mal over skiten!

 

Ruter vil lakke over historisk logo