Nytt

I Oslo var kvelden og natten før palmesøndag preget av ran, vold og lommetyverier. I Storgata ble flere utsatt for ran, en kvinne ble utsatt for ran og vold på Sinsen og trikkens linje 12 var utsatt for lommetyverier. Syv personer er arrestert.

Sent lørdag kveld fikk politiet melding om at flere personer hadde vært utsatt for ran i Storgata i Oslo sentrum. Ranerne hadde truet til seg mobiltelefoner fra ofrene. Politiet pågrep tre personer og satte dem i arresten.

På trikkelinje 12 ble flere personer ofre for lommetyver. Også her ble tre personer pågrepet av politiet. Ofrene fikk igjen eiendelene sine.

Sent natt til søndag ble en kvinne ranet ved Sinsenkrysset. Hun ble utsatt for vold og frastjålet en mobiltelefon. Gjerningsmannen ble pågrepet kort tid etter i nærheten av åstedet.

 http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.8058622