Nytt

Det har vært helg i Oslo. Kniv og balltre er noe av utstyret folk har med seg ut og de bruker det.

Lørdag ble en mann truet med kniv på Oslo S og en mann ble stukket med kniv ved Nationaltheateret. Søndag kveld ble to 7-11 kiosker ranet. De ansatte i 7-11 på Ekeberg ble truet med balltrær. På Frogner ble det ikke brukt våpen.

Mannen ble knivstukket i Olav Vs gate ved Nationaltheatret like før klokken 3.– Vi vet ennå ikke hva som har skjedd, sier Heidi Grundstad, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, til NTB.

———————–

Oslo politidistrikt fikk klokken 18.30 melding fra en av sine politipatruljer om at en mann i slutten av 30-årene skal ha blitt truet med kniv av en annen mann. Hendelsen skal ha skjedd på flytogterminalen på Oslo S.Operasjonssentralen i Oslo politidistrikt fikk klokken 18.30 melding fra en av sine politipatruljer om at en mann i slutten av 30-årene skal ha blitt truet med kniv av en annen mann. Hendelsen skal ha skjedd på flytogterminalen på Oslo S.

—————–

Klokken 22.27 melder operasjonsleder i Oslo politidistikt på Twitter om at en 7-Eleven kiosk i Sætherkrysset på Ekeberg er blitt utsatt for ran.

-To stykker har truet med balltre og løpt fra stedet. Vi er like ved, sier operasjonsleder Sven-Martin Ege til Aftenposten.no. klokken 22.29.

Dette er det andre 7-Eleven-ranet i Oslo denne kvelden. Klokken 20.54 meldte politiet om ran av en kiosk i Frognerveien på Frogner.

—————–

Ifølge NTB er det meldt om minst seks kioskran i Oslo de siste ukene.

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/Mann-truet-mann-med-kniv-pa-Oslo-S-6781699.html

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Mann-i-20-arene-knivstukket-i-Oslo-6781384.htmlOperasjonssentralen i 

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/Nytt-7-Eleven-ran-i-Oslo-6782170.html