Nytt

Et døgn i Malmø skaper stadig nye ofre for voldelig og brutal kriminalitet. 16.februar skriver Sydsvenskan om en familie ble truet med pistol og forsøkt fraranet gull. Ranerne forlot åstedet tomhendte.

Malmö.

Två pistolbeväpnade män krävde guld när de rånade en familj i Hermodsdal.

När de inte fick något guld försvann männen. Det är ännu inte känt om rånarna fick med sig något annat byte, allt enligt uppgifter hos Skånepolisen. En patrull har skickats til platsen för att ta reda på mer om saken.

15.februar kunne samme avis melde om flere ran i Malmø.

 Malmö.

Tre personer rånades av fyra på Lundavägen vid lunchtid och ytterligare en person vid Kronprinsen strax efteråt.

Tre tonårsåpojkar knivrånades på sina mobiler på Lundavägen strax efter klockan 12. De var på väg från idrottsplatsen till Kirsebergsskolan när de mötte fyra personer, troligen i samma ålder, som uppges ligga bakom. Inga personskador har anmälts till polisen.

En stund senare inträffade ännu ett rån.

Det var en ensam, knivbeväpnad rånare som anföll sitt manliga offer vid Nils Perssons plan för att sedan försvinna.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1608725/Ran-pa-Lundavagen.html