Flere av de overlevende ungdommene fra massakren på Utøya forteller om enda en gjerningsmann. Flere har beskrevet mannens, som ikke har vært iført politiuniform slik Anders Behring Breivik gjorde, utseende:

– Vi har hørt akkurat de samme vitnebeskrivelsene om at det skal være en gjerningsmann nummer to. Vi jobbet på høytrykk med å avklare situasjonen i går kveld og jobber fortsatt på spreng for å avklare om det er en nummer to, opplyser politiinspektør Einar Aas i Oslo politidistrikt til VG.

32 år gamle Anders Behring er siktet for både Oslo-bomben og massakren iht straffelovens paragraf 147a om terrorhandlinger. Bomben i regjeringskvartalet drepte syv mennesker og minst 84 ungdommer ble skutt og drept på Utøya. Det søkes fortsatt etter døde, og politiet kan ikke utelukke at dødstallene vil stige.

TV2 melder i skrivende stund at politiet nettopp har pågrepet en nordisk utseende, ung gutt på Sundvollen.

ABC Nyheter: Flere gjerningsmenn?