Trondheimspolitiet ute på et tidligere oppdrag.  Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Politiet ber om tips fra publikum om observasjoner som kan knyttes til volden som skjedde i Trondheim natt til fredag. En mann i 30-årene er alvorlig skadd.

Hendelsen skjedde i 5-tiden natt til fredag et sted i området Lademoen/Rosendal, øst for Trondheim sentrum, melder NTB.

Den fornærmede er en mann i 30-årene. Han er under behandling på St. Olavs hospital og er ikke avhørt.

NB! Saken oppdatert  med ny informasjon fra politiet sent fredag kveld. Det skal ikke lenger være en voldhendelse, men trolig en ulykke. en mann er siktet for falsk forklaring om henbdelseforløpet:

NTB melder:

– Dette er fortsatt en alvorlig hendelse som politiet etterforsker. Samtidig er det et viktig budskap til beboere i Trondheim at det nå ikke er noe som tyder på at personen er utsatt for vold av andre, sier påtaleansvarlig Hans Vang i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Videre opplyser politiet at en person er siktet for å ha avgitt falsk forklaring.

Tidligere fredag fikk politiet melding om en person som var utsatt for vold. De etterlyste vitner som kunne ha sett noe.

……………..

 

Politiet er nå tidlig i etterforskningen og ønsker hjelp fra publikum i form av vitneobservasjoner eller annen informasjon som kan gi opplysninger om hva som har hendt.

Men det synes avklart at den skadde er blitt utsatt for vold av andre.

Nå gjenstår en del arbeid med å finne spor, innhente eventuelle tips fra publikum, avhøre offeret selv og så forsøke å få tak i en eller flere gjerningspersoner.

Politiet ber om at de som har gjort observasjoner som kan knyttes til denne voldshendelsen som fant et sted mellom Dalen Hageby og Rosendal i Trondheim mellom klokken 23 og 5 natt til fredag, tar kontakt med Trøndelag politidistrikt via telefon 73489400, skriver politiet i en pressemelding.

Trondheim er ikke blant de steder som oftest har vært nevnt i forbindelse med volshendelser i senere tid, og ligger i så måte langt etter hovedstadsområdet.

 

Bestill den nye boken fra Document forlag:

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp Kents bok her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.