To menn er siktet for falsk forklaring etter at en kvinne ble funnet skadd i en leilighet i Trondheim søndag ettermiddag.

– Status søndag kveld er at kvinnen i 50-årene er kritisk skadd og behandles på St. Olavs hospital, opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Kvinnen ble funnet bevisstløs i en bygård i Trondheim sentrum i 13.30-tiden søndag. Omstendighetene rundt hva som har forårsaket kvinnens skader, er fremdeles uklare, og politiet etterforsker hendelsen ut fra flere hypoteser om hva som har skjedd.

– Vi ser svært alvorlig på denne saken og etterforsker med store ressurser, sier politiadvokat John R. Sødahl Furunes.

Politiet har pågrepet to menn i henholdsvis 40- og 50-årene. Begge er siktet for å ha avgitt falsk forklaring til politiet.

Til Nidaros sier politiadvokaten at det ikke er skjellig grunn til mistanke om drapsforsøk, men at de holder mulighetene åpne for hva som faktisk har skjedd.

– Ut fra det jeg er kjent med, er kvinnen inntil videre i en tilstand hvor det ikke er mulig å avhøre henne. Når hun vil være i stand til det, er umulig for meg å si, sier Furunes, til avisen.

Kriminalteknikere jobber på stedet, og politiet vil foreta ytterligere vitneavhør i tiden fremover.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.