Når målet er anarki, spiller det ikke så stor rolle for ytre venstre hva resultatet av valget blir. Venstresiden har skremt den franske befolkningen til å tro at det blir borgerkrig hvis høyresiden vinner. Men borgerkrigen starter venstresiden gjerne uansett. Selv etter at de har fått flest mandater.

Her kommer Antifa:

 

Pro-Palestina-tilhengerne og innvandrere med en agenda er ikke opptatt av politikken, de er opptatt av å lage hærverk og slåss mot politiet. De har ikke noe ønske om å redde fremtiden for Frankrike. Landet betyr ingenting for dem.

Politiet angripes med fyrverkeri:

Vi vet ikke hvem det er som slåss mot politiet, skriver Daily Mail. Virkelig?

 

Valgresultatene i avisen Le Monde viser Rassemblement National (RN)  i en lite delikat brunfarge:

Her vises valgresultatet kun for RN:

Valgmønsteret til RN matcher ganske godt innvandringskartet i Frankrike fra 1975 som viser hvor nord-afrikanerne (araberne) bosatte seg. Her finner vi fremdeles deres etterkommere i 2. og 3. generasjon. Lengst i sørvest er det mange spanjoler som har innvandret.

De delene av landet som er mindre berørt av innvandring fra Afrika og Midtøsten, tviholder på sine fantasier om multikultur. Det er spesielt i vest at befolkningen fremdeles stemmer langt til venstre.

Det franske valgsystemet er omtrent like lite demokratisk som det britiske. I Storbritannia valgte 34 prosent av velgerne å stemme på Labour, men Labour fikk 63 prosent av mandatene. Vi har sett hvordan venstresiden i Frankrike kunne manipulere valget ved taktisk å lage et samarbeid hvor de trakk kandidater slik at de sammen kunne beseire RN. Uten denne 2. omgangen ville RN vært det største partiet.

Det er allikevel bare et spørsmål om tid. Som Marine Le Pen skrev på X: Vi har doblet antall mandater. (De fikk 89 mandater i 2022, red.anm., og i skrivende stund har de 140)

 

Kjøp «Europas underlige død»!

 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.