Arbeiderpartiet skal slite med å snu trenden. Det er nå nummer 3 på partilisten til Nettavisen, både H og FrP er større. Særlig FrP viser stigende formkurve og går frem 2,9 prosent. Det bør uro også H og Erna.

Mens Høyre går tilbake med 3 prosentpoeng og får en oppslutning på 22,4 prosent, rykker Frp signifikant fram med 2,9 prosentpoeng til 20,7 prosent.

Hvis landets to største partier samarbeider med KrF, som nå kommer over sperregrensen med sine sju mandater, eller med Venstre med sine ni mandater, kan de borgerlige partiene sikre et regjeringsskifte.

Arbeiderpartiet var landets tredje største parti bak Høyre og Frp både på forrige måneds måling og denne målingen, men går likevel fram med 1,5 prosentpoeng siden sist måling og får en oppslutning på 20,4 prosent. (NTB)

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.