Hvis du jobber i det offentlige har du i praksis forbud mot å ytre deg kritisk om store  saker som eliten har opplest og vedtatt skal omtales innenfor bestemte linjer. Bryter du dem, følger uthengning og straff.

Alle vet at vaksinene er en stor skandale og ut fra alle rettssakene som amerikanske delstater har anlagt mot selskaper som Pfizer kan vi bruke ordet forbrytelse. Lanserte de vaksiner som de med viten og vilje visste ville være dødelige? Mye tyder på det. Men ikke i det norske ekkokammeret.

Nå har en politimann gitt et intervju til Norgesdemokratene som Filter Nyheter kan bruke til å henge ham ut.

Norsk offentlighet er som DDR i forhold til pandemien og vaksinene. Mange vet det og søker informasjon. Men i Erna Solbergs kongerike er det lagt lokk på det resten av verden vet. I den store verden er det helt ukontroversielt at vaksinene er en skandale. Men Norge vil gjerne bevare sin uskyld.

For at dette skal være mulig må følgende premisser følges:

Norske medier unnlater å søke informasjon, slik forblir man i uvitenhet og kan arrestere de som sier noe som ikke er opplest og vedtatt. De fleste har fått med seg at pandemien var svært alvorlig. Viruset ble utviklet av kinesere og amerikanere ved Wuhan-laboratoriet. Selv dette er ikke et anerkjent faktum av medier som har sluttet å fungere kritisk. Dermed kan de jakte på tankeforbrytere.

I et videointervju med et medlem av Norgesdemokratene går en politimann i Oslo politidistrikt hardt ut og beskylder norske politikere for å skjule «massemord».

Politibetjenten mener at mellom 4000 og 7000 nordmenn er «drept av vaksinen» etter utbruddet av koronaviruset, og at mektige personer her til lands nå skjuler sannheten om det han beskriver som et «massemord» i strafferettslig forstand, skriver Filter Nyheter om videoen.

Uttalelsen kom i et videointervju med sentralstyremedlem Marlén Elvin i Norgesdemokratene, i juni. Intervjuet ble publisert hos det nyetablerte nettstedet Uten Filter , som kaller seg selv et nettsted med en «nasjonalkonservativ profil».

«Dette er et sanksjonert massemord, av norske ledere og leger og akademikere og presse og veldig mange nordmenn. Det er sanksjonert, så da gjør ikke politiet noe med det heller», sier han i samtalen med Elvin.

Ingen uavhengig forskning eller faktabaserte undersøkelser indikerer at koronavaksinen er årsak til et høyt antall dødsfall i Norge. Det tar imidlertid politimannen til inntekt for at en svært lang rekke samfunnsaktører dekker over «massemordet», skriver Filter Nyheter.

– Oslo politidistrikt ble gjort kjent med filmen forut for at Filter Nyheter tok kontakt, og vi følger opp dette internt, skriver konstituert leder Rune Berge ved stab for HR og HMS, i en epost.

I et tilsvar til Filter Nyheter skriver politimannen at han mener nettstedet både misforstår noen av problemstillingene og «vrir fokuset over til mer sekundære temaer» enn det han kaller en «medisinsk skandale av historiske proporsjoner», og at publikum heller bør se den omtalte videoen selv. (NTB)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.