I et videointervju med partiet Norgesdemokratene går en politimann i Oslo politidistrikt hardt ut og beskylder norske politikere for å skjule massemord.

Politibetjenten Henrik Andreas Krog i Oslo politidistrikt mener at mellom 4000 og 7000 nordmenn er «drept av vaksinen» etter utbruddet av koronaviruset og at mektige personer her til lands nå skjuler sannheten om det han beskriver som et «massemord» i strafferettslig forstand, skriver Filter Nyheter.

«Dette er et sanksjonert massemord, av norske ledere og leger og akademikere og presse og veldig mange nordmenn. Det er sanksjonert, så da gjør ikke politiet noe med det heller», sier Krog i samtalen med Norgesdemokratenes sentralstyremedlem Marlén Elvin.

Politimannen drar inn straffeloven, og mener at flere i Norge er «ansvarlig rent juridisk og strafferettslig».

Krog var med på å starte vaksinemotstander-nettverket «Lov og Helse» sammen med blant andre en annen politimann, og gruppens nettsted har så sent som mandag denne uka promotert det omstridte videointervjuet med Krog.

Krog mener norge har et «politikerkartell» der folkevalgte egentlig jobber for blant andre Storbritannia, USA, EU og FN.

«At norske toppledere og norske politikere jobber for Norges befolkning, er en illusjon, det er helt feil. Ingen toppolitikere jobber for Norge. Det er bare å glemme. Norske politikere jobber for utenlandske organisasjoner og krefter og nettverk og hele sulamitten», sier politimannen i videoen.

Oslo politidistrikt bekrefter at videoen har blitt tema hos politiledelsen:

– Oslo politidistrikt ble gjort kjent med filmen forut for at Filter Nyheter tok kontakt, og vi følger opp dette internt, skriver Rune Berge, konstituert leder ved stab for HR og HMS, i en e-post til avisen.

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.