Biden-familien hadde familieråd på Camp David i helgen. En av dem som presset hardest på for at Biden skulle fortsette var Hunter Biden. Joe betrakter ham som en av sine beste rådgivere, og en av de smarteste mennesker han vet om.

En av de sterkeste stemmene som bønnfalt Biden om å motstå presset om å trekke seg, var sønnen Hunter Biden, som presidenten lenge har lent seg på for å få råd, sa en av personene som var informert om diskusjonene, som i likhet med andre snakket på betingelse av anonymitet for å dele interne overveielser. Hunter Biden ønsker at amerikanerne skal se den versjonen av faren som han kjenner – handlekraftig og med kontroll over fakta – i stedet for den snublende, aldrende presidenten amerikanerne så torsdag kveld.

Problemet er at Joe er avhengig av cuecards og teleprompter for å klare seg. Torsdag sto han uten hjelpemidler. Selv med disse faller han ut.

De rundt ham har visst om hans tilstand helt siden 2020. Nå har en hel verden sett hvordan det står til og det er umulig å glemme.

Biden lider av en form for Parkinson og tilstanden går bare en vei: Nedover.

Hunter har en dom og ny rettssak hengende over seg. Hvis Biden faller kan han rive sønnen med seg.

 

https://www.breitbart.com/politics/2024/06/30/report-hunter-biden-strongest-voices-urging-biden-remain-presidential-race/
 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.