Det er lenge siden vi assosierte Ny-Guinea med hodejegere og kannibaler. Det rapporteres at så langt iår har mer enn 300.000 mennesker latt seg døpe og tilsluttet seg adventistmenigheten i Papua Ny-Guinea (PNG). Tall fra 52 prosent av menighetene viste pr. 22. mai 278.369 registrerte døpte under et program kalt PNG for Kristus, skriver Adventist Today.

Mirakel

Pastor Ted Wilson beskrev de utrolige dåpstallene i et innlegg på Facebook:

– Den siste informasjonen omfatter 52 prosent av de over 2000 rapporteringssentraene. De viser så langt 278.369 mennesker registrert døpt under PNG for Kristus. Det vil komme rapporter om mange flere. Dette er et Guds mirakel!

En uke senere kunne Wilson rapportere at antallet var passert 300.000.

Hele landsbyer

Ifølge Adventist Record har blant mye annet «hele landsbyer erklært seg kristne». De anslår at så mye som 13 prosent av den voksne befolkningen på Papua New Guinea idag er adventister. 

95,5 prosent av befolkningen er ifølge Google kristne, derav 64,3 prosent protestanter og 26,0 prosent katolikker.

Bak PNG for Kristus står blant annet Papua New Guinea Union Mission, General Conference og Adventist World Radio med pastor Ted Wilson som frontfigur.

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.