Dagsrevyen hadde fredag en ekspert på aldring som gjest i studio. Geir Selbæk er professor ved Universitetet i Oslo og forskningssjef ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse. Han sitter også i en kommisjon i det vitenskapelige tidsskriftet The Lancet. Han hadde studert Bidens opptreden og kunne bare konkludere med at han lider av en form for Parkinson.

-Men kan han ikke bli bedre, spurte Åsa Vartdal.

-Nei her går det bare en vei, sa Selbæk.

Vi som har fulgt Biden har sett en betydelig forverring bare siden 2020.

Hans klare tilbakemeldinger satte Dagsrevyens anker i forlegenhet. NRK har sett det samme som vi har sett, uten å si noe.

Vi fikk en forklaring da USA-eksperten Eirik Løkke fra Civita kommenterte. Han var fullt på det rene med at Biden er blitt en stor belastning, men likevel sa han:

-Hvis jeg har valget mellom Trump og en kandidat med Parkinson, velger jeg Biden.

Dermed gjorde han de til skamme som mente å se at selv smaksdommerne tar rev i seilene. De innrømmer ingenting. De står på sitt.

Trump-hatet trumfer alt annet, også krig og fred.

Løkke stiller ikke spørsmålet alle andre stiller: Hvem er det som egentlig styrer USA? Det raker ham ikke, så lenge det ikke er Donald J. Trump.

 

https://www.nrk.no/urix/professor-i-geriatri_-_-kan-passe-med-parkinsonisme-1.16945051

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.