Lubna Jaffery (Ap) ga full pupp fra scenen under tirsdagens Pride-arrangement. Dette skaper nok plusspoeng hos woke-mafiaen, men vi vanlige folk reagerer kanskje annerledes.

Jaffery deltok på talkshowet «Skeiv Preik», som er en del av Oslo Prides program. Her skulle ministeren vise oss mangfold og medfølelse, ved å flashe puppene.

Når man skriver en slik setning, så er det faktisk vanskelig å tro at man skriver noe sant selv. Men dekadansen, som raserte Romerriket, er nå god vei til å rasere The Christendom.

Kulturministeren er så stolt over å ha blitt årets «fag hag». Da må puppene frem. Om det er kvinnelige eller mannlige pupper er selvsagt helt uvisst i dagens galehus.

– Skal man gjøre seg fortjent til en slik pris må man by på seg selv og ikke ta seg selv så høytidelig, skriver kultur- og likestillingsminister i en SMS til VG.

Med glitterdusker over niplene ristet Jaffery løs med et stort smil om munnen til full applaus fra salen.

– Jeg setter veldig stor pris på å bli kåret til årets fag hag, under Oslo Pride, de skeives høye beskytter. Dette er en stor ære, skriver ministeren videre.

Du kjenner kanskje ikke til begrepet «fag hag», men det betyr kvinner som foretrekker å omgås homofile menn. Jaffery er de skeives høye beskytter, akkurat som den korrupte forgjengeren Trettebergstuen.

Hun innførte forbudet mot konverteringsterapi etter å ha gitt ut en bok med undertittelen «for deg som har lyst til å bli homo».

– Både som kultur og likestillingsminister og nå de skeives høye beskytter er jeg opptatt av at skeive skal føle seg trygge og frie, dette var et lite bidrag, avslutter Jaffery.

Alle menn elsker pupper, noe Yan Friis skrev om nylig. Men hvor mange liker egentlig at man bruker puppene som et politisk symbol?

Hvordan mener kulturministeren at hennes synlige pupper bidrar til sikkerhet for såkalte skeive (et ord jeg virkelig forakter, men må sitere). En homo er ikke skeiv, han er en mann som forelsker seg i andre menn, uten å tvile på sitt eget kjønn.

Jeg overlater til kommentarfeltet å kommentere. Personlig finner jeg dette fullstendig smakløst.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.