Under en tale på konferansen Turning Point Action i Michigan, lovet Donald Trump å iverksette den største deportasjonen i USAs historie når han vinner det kommende presidentvalget.

– Terrorister skal ut

Trump kritiserte Joe Bidens innvandringspolitikk:

– I november står velgerne overfor et klart valg: Dere kan velge en president som slipper tusenvis av islamske terrorister inn i landet vårt, eller dere kan bestemme dere for en president som kaster islamske terrorister ut av landet vårt.

Trump sa at når han blir gjenvalgt vil han på sin første dag i embedet starte deportasjonen. Han beskrev den nuværende situasjonen som «uholdbar» og sa at vi ikke lenger «har noe valg».

Taler de farvedes sak

I Detroit hevdet Trump overfor en i hovedsak sort menighet at ulovlige innvandrere tar jobber og ressurser fra amerikanske borgere, noe som særlig rammer sorte og latinamerikanske samfunn.

Trump tok også opp USAs økonomiske støtte til Ukraina:

– Jeg tror Zelenskij må være den beste politiske salgsmannen som noensinne har levd. Hver gang han kommer til vårt land returnerer han med 60 milliarder dollar.

Trump ba velgerne om å «passe på stemmene» og «vokte avstemningen» slik at alt går riktig for seg under valget.

Farlig mann

Michigans viseguvernør Garlin Gilchrist II kalte Trump «farlig» for Michigan, USA og sorte mennesker.

Trump til migranter: – Hvis du sympatiserer med jihadister og vil utslette Israel, er du ikke velkommen

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.