«For første gang i mitt liv har sekterisk politikk blitt en del av det engelske politiske livet. Den rigide fastholdelsen av et snevert sett av overbevisninger – enten de er religiøse eller etniske – begynner å skape alvorlige problemer. Denne intoleransen ser ut til å vokse i takt med at mange stemmer etter bestemte linjer.»

Dette skriver Nigel Farage i The Telegraph. Farage frykter at Storbritannia er i ferd med å rives i stykker på grunn av ukontrollert masseinnvandring. Det er mange eksempler på hvordan dette skjer i praksis.

Da Mothin Ali fra De Grønne vant et lokalvalg i Leeds tidligere i mai, feiret han valgseieren med å rope Allahu Akbar. Dette skapte en blanding av sjokk og raseri.

Ifølge en ny meningsmåling støtter 23 prosent av britiske muslimer i alderen 18-34 år konseptet jihad. En av tre muslimer i denne aldersgruppen ønsker at sharialover skal innføres i Storbritannia – det vil si død for frafall, amputering av en hånd for tyveri, steining eller pisking for utroskap.

Onsdag denne uken ble en politikvinne truffet av en flaske i ansiktet under nok en av disse ekstreme demonstrasjonene til støtte for Hamas, som har pågått i britiske gater siden 7. oktober.

Konflikter fra utlandet importeres til britisk jord, som da det var voldsomme sammenstøt mellom hinduer og muslimer sommeren 2022. Dette minner om de konfliktene vi har sett mellom eritreere som enten støtter eller er motstandere av det eritreiske regimet i flere europeiske land.

Den største bekymringen er at sekterisme ofte fører til ekstremisme. Sekterisk tro gir grobunn for terrorgrupper som kan begå grusomheter etter eget forgodtbefinnende. Det bør vi alle være redde for.

Islamistisk terror er ikke ukjent for britene. I tillegg har titusenvis av sårbare britiske jenter blitt utsatt for tilnærmet industrielle voldtekter og grov vold som kan beskrives som tortur. Dette fikk pågå i mange år, og pågår fortsatt.

Politikere besøker moskeer og smisker med muslimene for å vinne stemmer, som Angela Rayner fra Labour, som nylig ble filmet da hun nærmest tryglet muslimer om å stemme på henne.

Rayner lovte tilhørerne at Labour «støtter» Den internasjonale straffedomstolens beslutning om å arrestere Israels statsminister Benjamin Netanyahu på grunn av anklager om krigsforbrytelser på Gaza-stripen.

Det paradoksale her er at noen grupper ser helt avslappet på at kvinner reduseres til annenrangs borgere uten stemmerett i det hele tatt.

Det konservative parti har sittet i regjering i 14 år, og har mislyktes totalt i å gjøre noe for å stanse den eksplosive veksten av illegale båtmigranter. Samtidig har legal innvandring eksplodert. I London, Birmingham og flere andre store engelske byer er etniske briter allerede i mindretall.

Kan situasjonen reverseres? Det er et veldig vanskelig spørsmål å svare på. I første omgang er det kanskje best å si at vi alle bør jobbe for å sørge for at det ikke blir verre.

Det er selvsagt enkelt å stanse masseinnvandring til et land som ligger på en øy. Noen få, enkle tiltak ville løst problemet nesten umiddelbart. Man kunne nekte båtene adgang, stanse absolutt all økonomisk støtte, ikke dele ut luksuriøse hotellrom og isolert alle som ankom i teltleire.

Som alltid er det den politiske vilje som mangler, og selv offiserer i Royal Navy nekter å etterkomme ordre. Hvorfor mister ikke slike offiserer jobben på dagen?

Hvis Europa skal overleve, må det gjøres noe drastisk med migrasjonen

Svært få av de som ankommer de britiske øyer, eller Norge, Sverige, Tyskland og Frankrike, er interessert i å tilpasse seg vår kultur og våre verdier. Selv den opprinnelige befolkningen har gitt opp sin egen kultur.

Kunnskapen om vår historie og kulturelle arv er skremmende lav, og har blitt erstattet av en merkelig form for moralistisk selvforakt. Hele Vest-Europa er i ferd med å bli preget av en importert dødskult kombinert med en egenprodusert selvmordspakt.

Men britiske politikere ønsker ikke å gripe fatt i problemene, skriver Farage.

Ingen andre enn meg i denne valgkampen ville våget å komme med disse poengene, men jeg mistenker at mange politikere fra både høyre- og venstresiden er like bekymret for denne urovekkende utviklingen som jeg er. De skylder landet å ta en ærlig debatt før det blir verre.

Det er det samme som skjer over hele Vest-Europa. All oppmerksomhet er rettet mot Ukraina, Gaza, kjønnshysteri og den dødelige klimatrusselen. At innvandringen er tilbake på samme nivå som under den såkalte flyktningkrisen er ikke et tema lenger.

Toget har nok gått før europeere forstår at krigen i Midtøsten allerede er i ferd med å feste grepet også i våre land. Det er for sent med klassiske advarsler som The Enemy’s at the Gate.

Fienden er allerede midt i blant oss. De største fiendene er våre egne politikere, som har åpnet portene til vår undergang på vidt gap.

Kjøp «Europas underlige død»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.