NTB

Det ukrainske luftforsvaret har skutt ned sju raketter og 32 droner i natt. I tillegg har Russland skutt ned flere ukrainske raketter og droner.

Ifølge det ukrainske luftforsvaret angrep Russland med til sammen 51 raketter og droner natt til torsdag.

Luftforsvaret sier videre at det russiske angrepet rettet seg mot militære fasiliteter og kritisk infrastruktur i Ukraina, uten å gi flere detaljer.

I en separat uttalelse sier ordføreren i Kharkiv, Ihor Terehov, at byen ble rammet av et russisk angrep i natt. Fire personer skal ha blitt skadet.

Russland sier at de også har skutt ned flere raketter og droner i natt. De skal ha skutt ned åtte raketter av typen ATACMS over Azov-sjøen og åtte droner over Svartehavet. Det skriver det statlige nyhetsbyrået Tass.

En representant for de russiskinnsatte myndighetene på Krim-halvøya sier at vrakrester fra raketter rammet ferjetrafikken i nærheten av byen Kertsj og at trafikken derfor har blitt innstilt. Biltrafikk over broen mellom Krim og fastlands-Russland skal også ha blitt stanset.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.