Den tidligere Ap-statsråden mener at forebygging er et av de beste tiltakene mot den eksplosive økningen i ungdomskriminalitet de siste årene.

«Vi må forebygge bedre. Det viktigste virkemiddelet der er troverdige voksne i nærmiljøet til ungdommen, som bygger relasjoner og skaper tillit», skriver Tajik blant annet i en kommentar i Dagsavisen.

Stortingsrepresentant Hadia Tajik gikk for ikke lenge siden ut i Nettavisen og sa at «vi må knuse de kriminelle», hvor hun mente at grov kriminalitet må få sterkere konsekvenser.

Når hun blir konfrontert med at dette er det samme som FrP og Sylvi Listhaug har sagt i mange år, svarer Tajik med å si at hun «ikke bryr seg om hva Listhaug sier eller ikke».

Sannheten er at Hadia Tajik har vært en integrert del av de som har sørget for at Norge har fått disse problemene. I Sverige klarte sosialdemokraten Stefan Löfven, godt hjulpet av naive mennesker som Centerpartiets Annie Lööf, å skape det som nå er kjent verden over som« svenske tilstander».

I Norge har Arbeiderpartiet og Høyre, i stor grad med støtte av de fleste andre partiene, ført en nesten like håpløs og naiv innvandringspolitikk som har gitt oss en kriminell hverdag som nærmer seg den svenske med stormskritt.

Hadia Tajik var en del av dette, og forsvarte innvandringen med glød og iver.

Når skaden nå har skjedd, og den er åpenbar for de fleste, så reagerer altså Tajik på den måten hun er opplært til å reagere, nemlig å flytte fokus fra årsak og bruke det til egen fordel ved å komme med såkalte løsninger på problemene hun selv har vært med på å lage.

Måling: Et flertall av tyskere vil ikke ha mer muslimsk innvandring

Vi husker pendlerboligsaken, hvor Tajik først reagerte med å true Aftenposten da avisen forela sine funn for henne, for deretter å lyve om det hele, for så å til slutt fremstå som et offer i det hele, som «ikke husket», «ikke forsto» osv.

Hvis Tajik virkelig var oppriktig så ville hun ha sagt følgende:

Carl I. Hagen hadde rett.

Jeg løy om pendlerboligsaken, Jeg gjorde det for egen vinning.

Jeg innrømmer at innvandringspolitikken vi har ført har vært både uforsvarlig og naiv. Vi forsto ikke konsekvensene.

Men ærlighet er jo som kjent noe politikere ikke er spesielt godt kjent for, så heller ikke Hadia Tajik.

For her kommer oppskriften på hvordan man skal løse problemet med kriminelle gjenger og ungdomskriminalitet:

Utvis samtlige utenlandske barn, deres foreldre og alle andre utlendinger som har begått grov kriminalitet i Norge!

Det vil garantert sette en stopper for den utviklingen man ser nå. Hvis Tajik og de andre politikerne virkelig ønsker å stoppe at svenske tilstander blir en realitet også i Norge, så gjør man det slik Jimmie Åkesson og Sverigedemokraterna har foreslått lenge:

Send de kriminelle utlendingene tilbake til sine hjemland.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

 

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.