NTB

Et tidligere medlem av Royal Marines som var mistenkt for å ha hjulpet etterretningstjenesten i Hongkong, er funnet død utenfor London.

Matthew Trickett (37) ble funnet død i en park i Maidenhead vest for London søndag, opplyser Thames Valley Police tirsdag.

I det siste hadde Trickett både jobbet for britiske immigrasjonsmyndigheter og som privat etterforsker, ifølge det britiske nyhetsbyrået PA.

– Det pågår etterforskning av dødsfallet, som i øyeblikket er å regne som uoppklart, heter det i en uttalelse fra politiet.

Trickett var en av tre personer som var mistenkt i en spionasjesak som knyttes til Hongkong. Han ble løslatt mot kausjon sammen med de to andre, Chi Leung Wai (38) og Chung Biu Yuen (63), og skulle etter planen møte i retten igjen på fredag.

De tre var siktet for å ha bistått en utenlandsk etterretningstjeneste og brudd på en britisk sikkerhetslov som ble innført i fjor.

(©NTB)

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.