En eldre mann i Vardø skal ha sagt til helsepersonell at han hadde blitt utsatt for vold noen dager før han døde. Politiet har startet etterforskning.

Mannen døde ved Kirkenes sykehus. Volden skal angivelig ha skjedd innendørs av en eller flere personer, skriver Finnmark politidistrikt i en pressemelding.

Det ble umiddelbart igangsatt etterforskning den 15. mai og vi har avhørt en rekke vitner før helgen. Det er også gjennomført rundspørring i nabolaget hvor den angivelige volden skal ha skjedd. Den avdøde er besluttet obdusert  og han vil bli obdusert i morgen tirsdag. delbart igangsatt etterforskning den 15. mai, og vi har avhørt en rekke vitner før helgen.

Det er også gjennomført rundspørring i nabolaget hvor den angivelige volden skal ha skjedd. Den avdøde er besluttet obdusert, og han blir obdusert tirsdag, sier Torstein Pettersen, leder for taktisk etterforskning i politidistriktet.

Politiet vil ikke konkludere før etter obduksjonen tirsdag.

– Det har framkommet en del spekulasjoner i lokalmedia som har ført til ryktespredning lokalt i Vardø. Det er viktig at politiet får etterforske dødsfallet, og at eventuelle personer som har kjennskap til saken, kommer til politiet med opplysningene, sier Pettersen.

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.