Lauren Boebert som representerer republikanerne, postet onsdag en tweet inneholdende et videoklipp fra en tale av Chip Roy i Representantenes hus. Hun skriver at radikale muslimer har overtatt politiske verv over hele Storbritannia:

Jihadistenes kamprop

– Her i USA ser vi forferdet på det (som skjer i Storbritannia) uten å innse at det kan bli oss neste gang. Byrådsmedlemmer ropte «Allahu akbar» da de ble valgt. 

Det Boebert henviser til er muslimen Mothin Ali som feiret at han ble valgt inn i Leeds’ bystyre ved å rope «Allahu akbar» samtidig som tilhengerne foldet ut et palestinsk flagg bak ham. «Allahu akbar» betyr «Allah er stor», men er i Vesten vel så godt kjent som jihadistenes fryktede kamprop.

Leeds: En seier for Gaza

Det nyvalgte bystyremedlemmet kalte valget «en seier for Gazas innbyggere»:

– Vi vil ikke bli bragt til taushet. Vi vil heve Gazas stemme. Vi vil heve Palestinas stemme. Allahu akbar!

Lokalvalg i England – nyvalgt kommuneråd i Leeds ropte «Allahu akbar»

Den samme Ali skal 8. oktober – dagen efter Hamas’ terrorangrep på Israel der de drepte mellom ett og to tusen mennesker og tok 250 gisler – ha kalt Israel «hvite rasister» og hevdet at Gaza var «den største konsentrasjonsleiren verden noensinne har sett» – samt sagt at «palestinerne har rett til å slå tilbake».

Frykter britiske tilstander i USA

Lauren Boebert fortsetter med å advare mot britiske tilstander i USA:

– Tar vi ikke våre grenser på alvor vil vi snarere enn vi kan forestille oss oppleve de samme problemer som Storbritannia:

I talen Boebert postet er det representanten Chip Roy fra Texas som uttrykker frykt for sharia-lovgivning og at demokratiske institusjoner skal utnyttes av ikke-demokratiske krefter.

– En massiv muslimsk overtagelse av Storbritannia pågår rett foran våre øyne. Folk som ønsker Israels ødeleggelse bekymrer meg. Som var glad for 7. oktober. Som er folkevalgt i Storbritannia. Noen vil si at vi ser de samme tendenser også her i USA. Jeg bekymrer meg for at sharialovgivning skal bli påtvunget det amerikanske folk.

Roy undrer seg over om innvandrere i USA blir undervist i vestlig sivilisasjon.

– Lærer vi folk om grunnloven, Bill of Rights, rettsstaten … lærer vi dem om Gud, om viktigheten av frihet? Eller lærer vi dem unnskyldninger for ikke å klare å oppnå den amerikanske drøm?

Muslim Council bekymrer seg ikke

Muslim Council of Britain deler ikke Roys bekymringer og håper sunn fornuft vinner:

– Vi begynner å bli vant til ekstremistiske amerikanske politikeres skremselspropaganda. Tidligere har vi hørt amerikanske kommentatorer lyve om påståtte britiske no-go-soner dominert av muslimer. Vi håper sunn fornuft seirer.

Ifølge Pew Research Center var det 4,6 prosent muslimer i Storbritannia i 2010. Andelen pr. idag skal være 6,5. Dette vil øke til 8,2 i 2030. Tilsvarende tall for Norge er 3,0 i 2010 og 6,5 i 2030. Sverige 4,9 og 9,9.

 

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Kjøp «Europas underlige død»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.