Porsche Classic Center Son er ett av bare fire verksteder i verden som er autorisert som forhandler av klassiske Porscher.

Nå er de nesten tom for biler, skriver Broom.no.

Bruktbilmarkedet viser at det er stor etterspørsel etter biler med bensin- og dieselmotor. Det kan virke som om norske kunder i større grad enn tidligere, ser verdien av klassiske biler.

– Utfordringen er å få inn nok biler. Mange biler blir solgt før vi rekker å annonsere. Kundene kommer innom butikken og spør om vi har «noe på lur». Akkurat nå har vi kun tre biler inne. Det er rett og slett nesten tomt her, sier selger Tor Arne Klopaas.

Det som regnes som klassisk Porsche, er bilene som er minst 15 år gamle. I Son selger de nå biler som er eldre enn 2012.

I år ble blant annet den sjette generasjonen av 911, som kom i 2004 og har internkode 997, inkludert i «Classic-familien», skriver nettstedet.

Nå vil Porsche-selgeren gjerne kjøpe flere biler.

– Vi hører gjerne fra eiere av fine biler, som går med tanker om å selge eller bytte sin Porsche. Vi tilbyr både formidlingssalg og rent kjøp av biler, påpeker Klopaas.

Klassiske Porscher holder seg generelt godt i pris.

 

 

Kjøp bøker fra Document!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.