Jøder er ikke lenger velkomne ved de (tidligere) amerikanske eliteuniversitetene, som nå har utviklet seg til noe man ikke har sett i den vestlige verden siden 1930-tallets Tyskland.

Kommentatoren John Nolte fra Breitbart News beskriver institusjoner som Harvard, Yale, University of Southern California og Columbia som preget av «åpent, nakent, voldelig, sydende og kompromissløst» jødehat, mens mainstream-mediene ser den andre veien.

Budskapet er: Jøder er ikke velkomne.

Men hvis noen tror at det bare handler om jøder, tar de grundig feil. De fanatiserte studentenes kamprop, «Død over Israel!», «Død over jødene!», er allerede ledsaget av «Død over Amerika!». De fascistiske bøllene som hevder å være «marxister», legger ikke skjul på at deres mål er etnisk rensing begrunnet med behovet for «avkolonisering».

Slik var det også i Nazi-Tyskland, der hatet først ble rettet mot jødene. Senere kom turen til – og utryddelsen av – funksjonshemmede, kristne, homofile, demokrater, polakker, ukrainere, russere og andre som sto i veien for Hitlers tusenårsrike.

Vi ser nå en normalisering av antisemittismen, fremmet av Joe Biden, som fordømmer Israel, men ikke har et ord å si om ofrene for Hamas’ kidnappinger. Han må holde seg på god fot med hundretusener av arabere i de amerikanske vippestatene.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier rett ut at antisemittismen i USA er av samme kategori som den som plaget Tyskland på 1930- og 1940-tallet, og krever handling. Han kan imidlertid ikke regne med noen hjelp fra Biden.

Donald Trump har derimot tatt bladet fra munnen og lovet å sparke «galningene» som har overtatt universitetene, og å forsvare den amerikanske tradisjonen innen høyere utdanning. Hvis universitetene ikke stopper de fascistiske utskeielsene, vil han begynne å skattlegge inntektene deres. I tillegg vil han om nødvendig tilbakekalle deres autorisasjon som læresteder i god tro.

Med andre ord: Hvis Trump vinner presidentvalget, vil universitetene få valget mellom å slutte å indoktrinere studentene sine med antisemittisme og totalitær venstreorientering og å miste inntektene sine.

Dessverre vil Trump sannsynligvis ikke bli valgt fordi han vil være for farlig for det konglomeratet av politikere, medier, universiteter, det føderale byråkratiet, FBI, Hollywood og storkapitalen som har forskanset seg ved makten og har til hensikt å bli der, uansett hva folket måtte mene.

 

Kjøp «Det ufattelige var sant» av Walter Laqueur fra Document Forlag her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.