Borgermesteren i London, Sadiq Khan, hånet Donald Trump under en eid-feiring i London og påsto at det har vært en økning i islamofobi og muslimhat.

 

Jeg tar en selfie og sender den til en god venn av meg, Donald Trump. Det er slik vi gjør det i London. Vi viser at mangfold er en styrke, ikke en svakhet.

Jeg synes det er veldig viktig at vi er her sammen i år. Denne ramadan har på den ene siden vært en fantastisk ramadan, men det har også vært en veldig, veldig vanskelig ramadan.

Vi går gjennom en krise med høyere levekostnader. Vi vet at det har vært en økning i islamofobi og muslimhat, og vi kjenner selvsagt til de mange dødsfallene og ødeleggelsene som finner sted i Gaza.

Derfor er det svært viktig at vi i år kommer sammen og i bønnene og tankene våre tenker på alle lidelsene i Gaza, og at vi husker at bønnene våre virkelig er kraftfulle.

Så det er veldig viktig at vi i dag, når vi spiser mye mat og tilbringer tid sammen med venner og familie, husker at i løpet av de siste seks månedene har mer enn 34 000 menn, kvinner og barn mistet livet i Gaza …

– Sadiq Khans London er verdens mest jøde­fiendtlige by

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.