Fiendtligheten mot 20 år gamle Korbin Albert kom etter at hun hadde skapt reaksjoner for å ha likt et innlegg som var «negativt» mot LHBT-samfunnet. Megan Rapinoe ber henne å våkne [the fu*k] opp for barn tar livet av seg på grunn av hennes hat.

Den unge stjernen på USAs kvinnelandslag i fotball, Korbin Albert, ble buet ut under «SheBelieves Cup»-seieren mot Japan lørdag. Albert er 20 år gammel.

Albert kom inn på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, Georgia, i det 78. minutt av kampen. Da speakeren nevnte Alberts navn, kunne man høre buing inne på Atlanta Falcons’ stadion, skriver New York Post.

Kilde: Wikipedia Commons. 7 January 2024.

Hun kom inn i kampen etter at Lindsey Horan hadde gitt USA en 2 – 1 ledelse på straffespark. USA vant kampen med det resultatet.

Fiendtligheten mot Albert kom etter at hun hadde skapt reaksjoner med innlegg om LHBTQ+-miljøet i sosiale medier.

Ifølge The Athletic inneholdt en TikTok-video hun la ut en preken om at det er galt å være homofil og føle seg transkjønnet:

According to The Athletic, one TikTok video she reposted included a sermon that said being gay and “feeling transgender” is wrong.

Albert hadde også likt et Instagram-innlegg som gjorde narr av Megan Rapinoes skade, ledsaget av setningen:

Gud tar seg fri og utfører mirakler for å sørge for at Megan Rapinoe forstuer ankelen i sin aller siste kamp.

God taking time off performing miracles to make sure Megan Rapinoe sprains her ankle in her final ever game.

Rapinoe kritiserte Albert for innleggene.

For folk som ønsker å gjemme seg bak «sin tro», vil jeg bare stille et spørsmål: Gjør du noe som helst rom tryggere, mer inkluderende, mer helhetlig, noe som helst bedre, som får det beste ut av noen? skrev Rapinoe i et innlegg på Instagram.

For hvis du ikke er det, et alt du tror på bare hat , fortsatte Rapinoe. – Og barn tar bokstavelig talt livet av seg på grunn av dette hatet. Våkn [ the fu*k] opp!

Rapinoe signerte meldingen med yours truly, #15, nummeret  på Alberts trøye.

Kort tid etter at Rapinoe delte innlegget sitt, la Albert ut en unnskyldning på sosiale medier:

Jeg vil oppriktig be om unnskyldning for mine handlinger på sosiale medier. Å like og dele innlegg som er støtende, ufølsomme og sårende var umodent og respektløst, noe som aldri var min hensikt.

Jeg er veldig skuffet over meg selv og er dypt lei meg for den traumene jeg har påført lagkameratene mine, andre spillere, fans, venner og alle som ble fornærmet.

Jeg mener virkelig at alle skal føle seg trygge og respekterte overalt og på alle baner. Jeg vet at handlingene mine ikke har levd opp til dette, og jeg ber oppriktig om unnskyldning for det.

Det er en ære og et privilegium å få spille denne sporten på verdensscenen, og jeg lover å forbedre meg.

Ironien er at Korin Albert spilte for en cup som heter She Believes – hun mener/tror – men har ikke lov i dagens Amerika å ha sin egen mening og tro.

Rapinoe gikk nylig ut mot dem som gjorde narr av skaden hennes, og sa i en podcast i forrige måned at det finnes et spesielt sted i helvete for dem som hyllet den, skriver New York Post til slutt.

Rapinoe recently called out those who mocked her injury, saying during a podcast appearance last month that there’s a “special place in hell” for those who celebrated it.

Albert spiller for Paris Saint-Germain på klubbnivå i Frankrike. Hun har spilt sju kamper for USA og var med fra start i årets Concacaf Women’s Gold Cup.

Megan Rapinoe skal ha tvunget USAs fotballkvinner til å knele for BLM

Biden hyller kvinnelandslaget, mens Trump sier at nederlaget er et symbol på at USA går til helvete

Christian US Soccer Player Apologizes After Megan Rapinoe Scolds Her for Sharing Her Beliefs

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.