Joe Biden hyller USAs kvinnelandslag etter et historisk tap og gleder seg til å se hvordan de fortsetter å inspirere amerikanere med deres pågangsmot og besluttsomhet. 

Imens fordømmer Trump det sjokkerende og uventede tapet og mener det er symbolsk for hva som skjer med det som engang var en fantastisk nasjon under Crooked Joe Biden – USA går til helvete!!!!

I går skrev Document at mange amerikanere feirer at Sverige knuste VM-drømmen til USAs woke kvinnelandslag.

Tapet var historisk da den regjerende verdensmester USA ble slått rekordtidlig ut av mesterskapet, mange spådde at de ville vinne.

Siden det første verdensmesterskapet for kvinner i 1991, da USA slo Norge 2–1, har USAs kvinnelag (USWNT) aldri vært ute før semifinalen og hadde aldri endt lavere enn tredjeplassen.

Men likevel er USAs president Joe Biden stolt av kvinnelaget og tok til Twitter for å fortelle hvilken inspirasjon de er for det amerikanske folke:

USWNT, USA er stolte av dere. Gratulerer med et utrolig løp. Dette laget er noe spesielt, og jeg gleder meg til å se hvordan dere fortsetter å inspirere amerikanere med deres pågangsmot og besluttsomhet – på og utenfor banen.

Det var en ganske dristig påstand fra Biden, skriver Kevin Harrish i Next Impulse Sport, og mange uttrykte sin misnøye med beslutningen hans om å rose teamet.

Eric Bolling fra Newsmax er en av dem som vi ser i tweeten over:

HVA FAEN ER DU STOLT AV JOE? Et historisk nivå og ydmykende tap?
Eller at de ikke respekterer nasjonalsangen?
Eller at de vil ha transmenn på laget?

For en gangs skyld er jeg enig med Piers Morgan skriver Reality Check:

De har akkurat levert sin verste VM-prestasjon noensinne, og de fleste av dem nektet å synge nasjonalsangen. Hvem var det egentlig som var stolt av dem?


Tidligere fotballspiller Jason Lee Whitlock, som er programleder i konservative Blaze Media  skriver:

Ingen standarder. Ingen forventning. 16. plass for lag nummer én. Dere har gjort oss alle stolte.

Laget som oppfyller drømmene til transseksuelle menn

Jill Biden var også utrolig stolt av laget som inspirerer kvinner og jenter til å  kjempe for drømmene sine:

I dag inspirerte dere oss med deres pågangsmot og besluttsomhet. Vi er stolte av dere. Husk alltid at dere oppfordrer kvinner og jenter overalt til å møte opp og kjempe for drømmene sine.

Jill Biden burde ha skrevet drømmene til transseksuelle menn, da Megan Rapinoe ønsker de velkommen på kvinnelaget, noe Martina Navratilova er uenig i.

 

Donald Trump: – Flott straffespark Megan

Trump, derimot, legger skylden på wokeness for USWNTs tap og skrev på Truth Social:

«USA går til helvete!» «Det «sjokkerende og totalt uventede» tapet av USWNT til Sverige er symbolsk for hva som skjer med vår en gang så fantastiske nasjon under Crooked Joe Biden»

«Mange av våre spillere var åpenlyst fiendtlige til Amerika – Ingen andre land oppførte seg på en slik måte, eller i nærheten. WOKE = FIASKO.» Flott (straffe)spark Megan, USA går til helvete!!!! MAGA.»

Trump's post about US soccer loss on Truth Social

USA slo Norge i tidenes første VM for kvinner i fotball

Tidenes første FIFA verdensmesterskap for kvinner var på Tianhe Stadium i Kina, i 1991. Mesterskapet ble vunnet av USA som beseiret Norge med 2-1 i finalen. Sverige vant bronse etter seier over Tyskland i bronsefinalen.

USA har vunnet VM fire ganger. Norge en gang, da de vant mot Tyskland i 1995.

All FIFA Women’s World Cup Winners (1991-2023) | Every FIFA Women’s World Cup Champions.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.