Salwan Momika brenner en koran ved Benny Fredriks­sons torg i Stockholm den 21. oktober 2023. Foto: Fredrik Persson / TT / NTB.

Norge er i ferd med å bli et tvilsomt land å leve i for frie folk – et tvilsomt land å leve i for dem som holder ytrings­friheten høyt, tett forbundet med den norske kulturarv.

Ja, jeg vil si et tvilsomt land å leve i for dem som holder klippe­fast på vår kristne grunnmur, etikk og moral, en kultur som ble avfødt av jødene, deres kultur og religion.

Feige Norge

Jeg fryktet det ville skje, visste det… Og så skjedde det, selvsagt. Salwan Momika, som ble utvist fra Sverige for å ha brent Koranen, ble også utvist fra Norge straks han ankom landet. Norge torde ikke ta i ham med ildtang. Den kristne islam­kritikeren er en trussel mot norsk sikkerhet, het det i utvisnings­vedtaket. Og det mens hjem­vendte IS-krigere hjelpes tilbake til Norge med alle mulige midler.

Behandlingen av den draps­truede Momika er intet mindre enn en skandale, ikke minst sett i ovennevnte lys. Og enda verre: Utvisningen av Momika kommer på dagen samtidig som det viser seg at utenriks­minister Espen Barth Eide er ansett uønsket og nektet innreise til Israel, noe som selvsagt betyr at også stats­minister Støre må anse seg uønsket i landet der vår kulturelle vugge ligger.

Utenriks­minister Espen Barth Eide (Ap) og leder for Stortingets utenriks­komité Ine Marie Eriksen Søreide (H) under Nærings­livets Hoved­organisa­sjons (NHO) års­konferanse i Oslo Spektrum den 9. januar 2024. Foto: Terje Pedersen / NTB.

Kollektiv munnkurv

Alle, enhver borger med eller uten utdannelse, men med et visst monn av vett i behold, vil se hvilken mørk sti vi her er i ferd med å gå oss vill langs. Og på toppen av det hele skal vi helst ikke si hva vi mener om saken(e)? Da kan vi fort ende opp med siktelse/tiltale for hat­kriminal­itet, som Per-Willy Amundsen var snublende nær.

Stille som i graven

For øvrig: Det har stått fint lite om at den fordekte renegat Barth Eide nå er uønsket og nektet innreise til Israel. Hvorfor holder MSM-media kjeft? Jo, der falt hele freds­meklings­drømmen til jorden som et korthus.

Og dessuten har pressen, maktens forlengede arm, for lengst tatt palestinernes parti og valgt å bli stående i den åndelige henge­myra av sensur- og sentral­makt som lammer det frie ord her i landet. Heller ikke om utvisningen av den kristne Salwan Momika står det knapt noe, foruten i Document selvsagt. I NRK er det tyst som i graven.

Borte best?

Ja, Norge er i ferd med å bli et tvilsomt land å leve og puste i for frie folk. Her har makt­korrumperte politikere, svindlere av det grønne skiftes bord, media som maktens eget sensur­organ og selveste dypstaten overtatt hele ballet, like for våre vantro øyne.

Er klar over at store deler av Documents glimrende stab holder seg mye utenlands. Kanskje på tide å reise for en del av oss andre også, før det er for sent… før en innhentes av vokterne av det frie ord og fengsles – fordi vi nekter å slutte med å være frie folk.

 

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.