Jesse Watters forteller hvordan den dype staten er i full gang med å stjele valget 5. november allerede. Biden er bare en stråmann for mektige interesser. De har utropt Trump og Maga til dødsfiende.

Hvorfor hater de ham så intenst? Fordi han truer deres økonomiske interesser og deres globale planer. De er ved å forandre det amerikanske samfunnet ved å importere millioner av nye lavlønte. Lønningene til vanlige amerikanere trykkes ned. Underklassen vokser, mens middelklassen forgjeldes. Eliten styrer det hele. Eliten spiller på underklassen, akkurat som i tyrannier.

Maga skal knuses. Rettsapparatet brukes for å knekke Trumps medarbeidere. Uretten er grell. De radikaliserte liberalerne som er blitt tungt illiberale, er ute av stand til å forstå hva Trump og Maga står for. Programlederen Bill Maher viser det når han ikke forstår hva Jack Posebiec sier på scenen fra CPAC. Da er du blitt en reaksjoner.

Det var slik det var på 60-tallet. De unge laget memer som de eldre ikke forsto. Nå er vi der igjen og det er såkalte liberale som har mistet toget.

Maher er ikke den verste. Men han forstår ikke spøken Posebiec drar om 6. januar. Det er fascinerende å være vitne til. Maher er ikke dum. Det er det mange som er i Demokratene og de skjønner enda mindre.

Derfor vinner Trump.

 

Youtube:

Podbean:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.