Kiwi-butikken på Lindås senter nord for Bergen holder stengt fire dager i påsken. Hvorfor de holder stengt har de kunngjort i et oppslag på Facebook – og det er blitt butikkens mest likte og delte Facebook-posting noensinne.

Stengt grunnet Jesu korsfestelse og oppstandelse

Der forteller de at de holder stengt på skjærtorsdag i forbindelse med Jesu siste måltid, på langfredag grunnet Jesu korsfestelse, første påskedag for å feire Jesu oppstandelse – og annen påskedag for å minnes at den oppstandne Jesus viser seg for disiplene.

Kunngjøringen er i skrivende stund delt nesten 250 ganger – efter bare én dag – og i kommentarfeltet har over 70 personer ytret seg – det i tillegg til alle de som ytrer seg i de mange delingene.

– Fineste info om åpningstider jeg har sett! Skal legge handleturen innom dere når jeg er i nærheten. God påske! skriver Eivind.

– Dette er den mest fantastiske opplysning om åpningstider jeg noen gang har sett. Må dere få oppleve å bli rikt velsignet for dette. God og velsignet påskehøytid til dere alle! skriver Anne.

God påske fra oss i Document!

 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.