Knivepidemien griper fortsatt om seg i det norske samfunnet. En mann i slutten av 20-årene ble natt til søndag knivstukket i sentrum av Haugesund, mens en annen fikk kuttskader på Myre i Øksnes kommune bare minutter senere.

Knivvolden i Haugesund skjedde like utenfor utestedet Lux. Politiet har pågrepet og siktet to menn i begynnelsen av 20-årene. De involverte er kjente av politiet fra før, skrev Politiet i Sør-Vest på X like før klokken 03:00 i natt. Hendelsesforløpet er foreløpig ikke klart og politiet melder at de jobber videre med tekniske og taktiske undersøkelser.

Mannen som er knivstukket var ved bevissthet da politiet ble koblet inn, og det skal ikke være fare for livet hans.

To menn skal ha hatt befatning med knivangrepet i Vesterålen. De to er pågrepet og fraktet til arresten i Sortland. Ifølge Bladet Vesterålen er alle de tre involverte av utenlandsk opprinnelse.

– Planen er å få disse personene avhørt i løpet av dagen, men det er store språklige utfordringer mellom dem og oss, opplyser Politiets operasjonssentral til Bladet Vesterålen.

Operasjonsleder Ulf Slettan i Nordland politidistrikt opplyser til NTB at voldsofferet ikke er alvorlig skadet. Selve hendelsesforløpet er foreløpig ikke klarlagt.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som ebok her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.